Reviewed by LINDA.LAB

DAAR IS-IE DAN: DE TESTERS VAN LINDA.LAB GEVEN HUN OORDEEL OVER DEZE COMPLETE HUIDVERZORGINGSROUTINE

Het vinden van een goede huidverzorgingsroutine is een flinke zoektocht. Daarom lieten we ons testpanel (voor het eerst) een volledige routine testen. Van cleanser tot dagcrème en van serum tot zonnebrand. Zit je klaar? 

Hoog tijd om de bevindingen van onze testers goed door te lezen.

HUIDVERZORGINGSROUTINE

De eer is aan de producten van Muze Skincare. Onze (gelukkige) testers kregen een bomvol testpakket op de deurmat, inclusief cleanser, toner, serum, oogcrème, dagcrème, SPF, serum en nachtcrème. Samen vormen ze een volledige huidverzorgingsroutine, gefocust op de vermindering van rimpels en pigmentatie of pigmentvlekken.

“De structuur van de crèmes en serum vond ik meteen erg fijn, ze voelden rijk en vol aan” 
AAN DE SMEER

Allemaal gingen ze even enthousiast aan de smeer. Dat begon met een skin detox. Volgens Muze zijn veel van onze huidjes verslaafd aan microplastics en siliconen uit ander skincare producten. Door die even links te laten liggen, krijgen onze testers de meest eerlijke en optimale resultaten.

Dat was even wennen, aangezien de meeste (78 procent) van de testers trouw een huidverzorgingsroutine had. Dat varieerde van enkele stappen, bijvoorbeeld alleen cleanser en crème, tot een uitgebreide routine met exfoliant, tonic, en serum erbij.

VEELEISEND? EN TERECHT

Wanneer we de testers vragen wat zij het belangrijkst vinden als het gaat om skincare, dan staat één eis voorop: effectieve resultaten. Daarop volgt dat ze graag gebruik maken van producten met natuurlijke en vegan ingrediënten, waar geen microplastics en milieuvervuilende stoffen aan te pas komen. Dat zit alvast goed. Een fijne prijs en goede verpakking zijn overigens ook héél welkom.

ZACHT EN GEHYDRATEERD

Door naar hetgeen waar je waarschijnlijk voor komt: de resultaten. Komen ze. 78 procent van de testers geeft aan dat haar huid zachter en beter gehydrateerd voelt na de testperiode. “Heel erg fijn, de producten werken echt voor mijn huid. Ik merk dat de producten ook goed op elkaar zijn afgestemd,” deelt een tester. Rimpels en pigmentvlekken ziet 33 procent gedurende de testperiode verminderen. De rest moet de producten daarvoor nog even tijd geven.

Eén van de testers merkte een ander fijn voordeel op: “Ik vond het doen van zo’n volledige routine eerst erg veel, maar daar wende ik snel aan. Het verplicht me om tijd voor mezelf te nemen en mezelf echt te verzorgen.” Goed zo, dat verdien je ook.

HET OORDEEL

Ook nu de testperiode voorbij is, blijft het overgrote deel de producten toch gebruiken. Op de vraag of de testers de producten aanraden aan vrienden, familie of aan jou, antwoordt 100 procent ‘ja’. Een fantastische score. “Aan mensen met een droge gevoelige huid met huidproblemen als rimpels, acne en pigmentatie raad ik de serums aan. Ze smeren fijn en bevatten stoffen die goed zijn voor je huid en de aarde.”

Of er ook tips waren? Jazeker. Wat de testers betreft zouden een milde scrub en voedend gezichtsmasker een goede aanvulling zijn. Staat genoteerd.

Lees hier het artikel op LINDA.LAB

 

 

Maaike Dorsteen

Beautydeskundige

Maaike is o.a. bekend van Koffietijd en Furrow, ze vertelt; “Alle ingrediënten die Muze gebruikt hebben een actieve werking. Wist je dat 99% van alle huidverzorgingsproducten voor meer dan de helft uit water bestaat en de consument dus grotendeels betaalt voor simpelweg water? De producten van Muze zijn vegan, niet op water gebaseerd, natuurlijk en bevatten enkel 100% actieve ingrediënten.

Muze is nu een vast onderdeel van mijn skincare routine en ik ben echt heel enthousiast! Zowel over de zichtbare werking op mijn huid als over het (minimale) effect op het milieu en de natuur.

OUR MUZE

Merlin Melles

Merlin Melles (56) is oprichtster van FcN, het meest exclusieve zakelijke netwerk van Nederland, daarnaast is zij o.a. bestuurslid van het Amsterdam Museum Fonds, BNR radio co-host en jurylid van de FOTY Award.

Merlin: “Sinds een half jaar gebruik ik Muze producten en ik kan zeggen dat mijn huid bijzonder mooi is, de lijntjes in mijn gezicht zijn fijner geworden en ik krijg een prachtige glow van de producten. Ik heb een onregelmatige levensstijl en het verschil met Muze is dat ik er ook na lange dagen frisser en meer gehydrateerd uitzie dan voorheen. De Cleanse Inventor, Spot On en de Wrinkle Wrestler zijn mijn favorieten”.

OUR MUZE

Marianne de Wilde

Marianne is 32 jaar en moeder van twee kleine kinderen. Marianne is een succesvol model en we zijn ontzettend vereerd om Marianne onze Muze te mogen noemen.

Marianne: “Ik heb bij de eerste ontwikkelingen van de Muze producten al kennis mogen maken met deze fantastische lijn en ik wil niet meer anders. Mijn huid heeft veel te verduren, elke dag in de make up laat haar sporen achter. De Muze producten doen echt wat voor mijn huid. Ze zijn heerlijk verzachtend, maar ook 100% resultaatgericht. Ik krijg dagelijks van make up artists te horen dat mijn huid er zo jong en mooi egaal uitziet.”

De waardering van www.muze-skincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 467 reviews.