muze skin routine

Een goede skincare routine is essentieel voor de ouderwordende huid. Overdag bescherm je de huid, 's nachts is het belangrijk de huid te herstellen en te voorzien van extra hydratatie. 

CLEANSER

Stap 1.  Een cleanser reinigt de huid en verwijdert make up en vuil. Een goede cleanser droogt de huid niet uit en bereid je huid voor op de rest van de skin routine.

EXFOLIANT

Stap 2.  Een exfoliant verwijdert de dode huidcellen en zorgt ervoor dat alle producten die je erna gebruikt beter op worden genomen. 

TONER

Stap 3.  Een toner helpt om de huid in balans te brengen en de pH waarde te herstellen. Spray over je gezicht ter voorbereiding van het aanbrengen van een serum.

SERUM

Stap 4.  Een serum is een ‘activator’ met geconcentreerde actieve ingrediënten die dankzij de lichte en snel absorberende textuur, sneller en dieper in de huid wordt opgenomen.

serum 

OOGCREME

Stap 5.  De huid rondom de ogen is gevoeliger, kwetsbaarder en vatbaarder voor invloeden van buitenaf. De oogcontouren kunnen daarom wel wat extra verzorging gebruiken.

eye cream

MOISTURIZER

Stap 6.  Afhankelijk van het ontwaken of het slapen van de huid, breng je als laatste stap een dag- of nachtcrème aan. Kies voor producten die je huid beschermen en hydrateren.

moisturizer