our Muzes

Ontmoet onze Muzes. Iconen op hun vakgebied en erg belangrijk bij de  ontwikkeling van Muze.

Marianne de wilde

Marianne (32) is model en moeder van twee kleine kinderen. Ze is erg succesvol in zowel Nederland als het buitenland en we zijn ontzettend vereerd om Marianne onze Muze te mogen noemen.

“Ik heb bij de eerste ontwikkelingen van de Muze producten al kennis mogen maken met deze fantastische lijn en ik wil niet meer anders. Mijn huid heeft veel te voorduren, elke dag in de make up laat haar sporen achter. De Muze producten doen echt wat voor mijn huid. Ze zijn heerlijk verzachtend, maar ook 100% resultaatgericht. Ik krijg dagelijks van make up artists te horen dat mijn huid er zo jong en mooi egaal uitziet.”

merlin melles

Merlin Melles (56) is oprichtster van FcN, het meest exclusieve zakelijke netwerk van Nederland, daarnaast is zij o.a. bestuurslid van het Amsterdam Museum Fonds, BNR radio co-host en jurylid van de FOTY Award.

“Sinds een half jaar gebruik ik Muze producten en ik kan zeggen dat mijn huid bijzonder mooi is, de lijntjes in mijn gezicht zijn fijner geworden en ik krijg een prachtige glow van de producten. Ik heb een onregelmatige levensstijl en het verschil met Muze is dat ik er ook na lange dagen frisser en meer gehydrateerd uitzie dan voorheen. De Cleanse Inventor, Spot On en de Wrinkle Wrestler zijn mijn favorieten”.

dinja van liere

Binnen de paardensport heeft Dinja van Liere (32) geen introductie meer nodig. Ze is een bekend dressuuramazone die traint op het hoogste niveau met als doel de Olympische Spelen in 2024! Wij zijn er trots op om deze beeldschone topsportster toe te voegen aan ons team van Muzes.

“Door mijn werk komt mijn huid veel in aanraking met verschillende elementen, zoals zon, wind en regen. Daarom vind ik het een must om mijn huid goed te beschermen. Daarnaast heb ik een gevoelige huid en is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Met de producten van Muze bescherm en verbeter ik mijn huid!"