Contact met Muze?

Hieronder geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Bestellen & betalen

Je kunt met iDEAL, Creditcard, PayPal en Klarna betalen.

Nee, helaas is het niet mogelijk om na het plaatsen van een bestellingen nog veranderingen aan te brengen of de bestelling te annuleren.
Uiteraard houd je altijd de mogelijkheid om een geleverde bestelling of producten daaruit binnen de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie terug te sturen, als je deze niet wilt houden.

Verzenden

Verzendkosten bij orderwaarde onder € 70,-
Nederland | € 6,75 bezorging met DHL | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld en betaald, binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
België         | € 8,25 bezorging met DHL | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld en betaald, binnen 1 tot 2 werkdagen in huis

Verzendkosten bij orderwaarde boven € 70,-
Nederland | gratis bezorging met DHL | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld en betaald, binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
België         | gratis bezorging met DHL | Op werkdagen voor 22.00 uur besteld en betaald, binnen 1 tot 2 werkdagen in huis

 

 

Op het moment dat je bestelling wordt verstuurd, ontvang je per mail een track & trace code van DHL. Hiermee kun je de status van je bestelling bekijken.

Met veel zorg en aandacht, want we willen dat je producten in topconditie aankomen! Naar Nederlandse en Belgische adressen versturen we onze pakketjes met DHL.

Bestellingen die je op een zaterdag of zondag plaatst en betaalt, worden op dinsdag geleverd.
(Bestellingen die op een werkdag voor 22:00 worden geplaatst, worden binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd en in België binnen twee werkdagen)

  • We sturen een bevestiging per e-mail, zodra je betaling ontvangen is.
  • De kosten van verzending zijn in euro’s en staan apart op de factuur vermeld.
  • We kunnen levertijden niet garanderen; deze zijn indicatief en alleen ter informatie.
  • Wij bieden op dit moment geen expresbezorging aan.
  • Mocht je pakketje onverhoopt niet aankomen binnen de reguliere levertijd, neem dan tijdig contact met ons op. We kunnen alleen binnen 2 weken na de oorspronkelijke afleverdatum nog een onderzoek starten bij DHL. Na deze 2 weken kunnen wij geen compensatie geven of je verder helpen.
Retourneren

Neem contact op met onze klantenservice om je retourzending aan te melden. Meldt het retourproduct binnen 14 werkdagen na ontvangst van de order aan. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@muze-skincare.nl onder vermelding van je naam, ordernummer en reden van retour. Als wij geen retourmelding hebben ontvangen, kunnen wij je retour helaas ook niet in behandeling nemen. Om in aanmerking te komen voor een retour, dient het Muze product ongebruikt, ongeopend, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. Enige gebreken of defecten dienen binnen 2 werkdagen na ontvangst van je bestelling gemeld te worden via email aan info@muze-skincare.nl. Wij voorzien jou, indien akkoord, van een registratienummer wat 30 dagen na afgifte geldig is. Zonder registratienummer en orginele pakbon kunnen we het retourproduct niet in behandeling nemen. Print de e-mail met het registratienummer en ordernummer uit en voeg dit samen met de orginele pakbon aan de retourzending toe. Stuur het retourproduct + eventuele gratis ontvangen producten (zoals samples en miniaturen) per post naar het opgegeven adres, het liefst in dezelfde verzenddoos. Je bent zelf verantwoordelijk voor een correcte verpakking en de retourkosten zijn voor je eigen rekening. Na ontvangst nemen wij je retour in behandeling (5 – 10 werkdagen). Muze zal na beoordeling automatisch het geld terugstorten op de bankrekening of creditcard waar de betaling mee is voldaan. Een ontvangen retour die niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden wordt niet in behandeling genomen of geretourneerd.

Retouradres
Muze B.V.
t.a.v. >ontvangen registratienummer<
De Steenbok 26
5215 ME ‘s-Hertogenbosch

Mocht je spijt hebben van je aankoop kun je deze binnen 14 dagen nadat de bestelling bij je bezorgd is zonder opgave van redenen, herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag dat je ons product in bezit krijgt. Om je bestelling te herroepen stuur je ons een ondubbelzinnige verklaring per e-mail om ons op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je de betaling niet later dan 14 dagen retour nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij het product in goede staat hebben teruggekregen. Je dient de goederen niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor je eigen rekening. Je kan slechts een beroep doen op het herroepingsrecht als het product en de verpakking zich in originele, onbeschadigde en ongebruikte staat bevinden. Indien je na het plaatsen van de bestelling je op het herroepingsrecht beroept en het product en de verpakking in originele, onbeschadigde en ongebruikte staat door Muze worden ontvangen ben je slechts de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product aan Muze verschuldigd. Wordt het product en/of de verpakking echter niet in originele, onbeschadigde en ongebruikte staat door Muze ontvangen, dan ben je aansprakelijk voor de hierdoor door Muze geleden en te lijden schade. Terugzending van het product kan geschieden voor rekening van de klant doch niet eerder dan na voorafgaande aanmelding van retourzending bij Muze per email naar info@muze-skincare.nl . Terugzending geschiedt voor eigen risico. Muze is nimmer aansprakelijk voor enige schade, waaronder schade die door diefstal en verlies, die bij terugzending van het product is ontstaan.

De bedenktijd en het herroepingsrecht van de consument zoals omschreven in dit artikel gelden slechts ten aanzien van die zaken waarvan niet in Europese Richtlijnen, Europese Verordeningen of Nederlandse wetgeving is bepaald dat hier geen herroepingsrecht voor geldt

Contactformulier

Heb je een vraag over een product van Muze of ben je niet tevreden over een product of onze service? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 t/m 17.00 uur.

Muze B.V.
Van Leeuwenhoekstraat 11
3846 CA Harderwijk
KvK-nummer: 85072931
BTW-identificatienummer: NL863498383B01

Tel: 088-2356893
Mail: info@muze-skincare.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van www.muze-skincare.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 784 reviews.