THE ART OF SKINCARE

Ontdek de kunst van Muze skincare. Een volledig op maat geformuleerde anti-aging productlijn, ontwikkeld door het beste knowledge team ter wereld. Binnen dit netwerk met o.a. laboranten, dermatologen, huidartsen en duurzaamheidsexperts is de Muze anti-aging revolutie begonnen.

We hebben gebruik gemaakt van de meest actieve en schone ingrediënten om technische formules te ontwikkelen. Muze is vakkundig ontwikkeld om gericht huidverjonging te bieden voor alle huidtypes, tonen, texturen en stadia van volwassenheid. Gevoed door jarenlange inzichten van wereldwijde huidverzorgingsspecialisten, werken de wetenschappelijk onderbouwde formules samen om de huid te verjongen en gericht resultaten te behalen.

Natuurlijk kan Muze de tand des tijds niet tegenhouden, maar we kunnen de ouder wordende huid en de wereld wel een stuk mooier maken.

Bekijk onze ingrediënten

THE ART OF PACKAGING

 • De verpakking van de Muze nachtcrèmes, dagcrèmes, eyecrèmes en serums zijn airless, waardoor we geen gebruik maken van onnodige conserveringsmiddelen. Door het airless systeem blijven de actieve ingrediënten optimaal gewaarborgd, de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled PET.
 • De verpakking van de Muze serum drops zijn van glas en de dropper van recyclebaar PET, glas kan eindeloos en voor 100 procent worden gerecycled, het glazen pipetje kan verwijderd worden en ook in de glasbak.
 • De verpakking van de Muze Cleanse Inventor en plantwaters zijn van gerecycled PET, de pomp en cap van recyclebaar PET.
 • De verpakking van de Muze Master Polisher is van glas en de cap van recyclebaar PET, glas kan eindeloos en voor 100 procent worden gerecycled.

De bijsluiters en doosjes van alle producten zijn afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven. Met Muze hou je je milieuvoetafdruk zo klein mogelijk.

Knowledge Institute

 

 

THE ART OF FORMULATING

Alle Muze producten zijn geformuleerd met het Revolutionaire Muze Synergy System bestaande uit 4 essentiële componenten die elk een unieke werking hebben en gezamenlijk elkaar nog meer versterken voor een gegarandeerd resultaat:

  • Antioxidant: ingrediënten die helpen de schadelijke effecten van vrije radicalen te neutraliseren en af te breken.
  • Pre- en probiotica: probiotica bevatten goede levende bacteriën, prebiotica zijn belangrijke voedingsvezels voor de goede bacteriën in de huid.
  • Cell communicerend ingrediënt: om alle delen van onze huid goed te laten werken, inclusief huidcellen, moet elke cel weten welke actie er uitgevoerd moet worden.
  • Huideigen ingrediënt: ingrediënten die ervoor zorgen dat het immuunsysteem niet in werking treedt, waardoor de producten optimaal door de huid opgenomen kunnen worden.
Bekijk onze producten

 

 

 

The Art of Skincare

De waardering van www.muze-skincare.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 756 reviews.