2aa32e6613dfb289a6c067cd430af383

NATURE AND VEGAN

De producten zijn ontwikkeld met plantaardige ingrediënten, zijn 100% vegan en uiteraard niet op dieren getest. Alle producten hebben een natuurlijkheidsoorsprong van 97%-100%. De formules zijn microplasticvrij en bevatten geen andere milieubelastende ingrediënten.

Om onze impact op het milieu en de wereld zo klein mogelijk te houden hebben we enkel gebruik gemaakt van grondstof- en verpakkingsleveranciers uit Europa en zijn alle verpakkingen sustainable en gemaakt van materialen zoals gerecycled PET, glas en papier.

Muze is een Nederlands product en we zetten ons in om het milieu te beschermen en iets terug te geven aan de samenleving, terwijl we anti-aging producten ontwikkelen die de huid verbeteren.

Bekijk onze producten

PACKAGING

 • De verpakking van de Muze nachtcrèmes, dagcrèmes, eyecrèmes en serums zijn airless, waardoor we geen gebruik maken van onnodige conserveringsmiddelen. Door het airless systeem blijven de actieve ingrediënten optimaal gewaarborgd, de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled PET.
 • De verpakking van de Muze serum drops zijn van glas en de dropper van recyclebaar PET, glas kan eindeloos en voor 100 procent worden gerecycled, het glazen pipetje kan verwijderd worden en ook in de glasbak.
 • De verpakking van de Muze Cleanse Inventor en plantwaters zijn van gerecycled PET, de pomp en cap van recyclebaar PET.
 • De verpakking van de Muze Master Polisher is van glas en de cap van recyclebaar PET, glas kan eindeloos en voor 100 procent worden gerecycled.

De bijsluiters en doosjes van alle producten zijn afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven. Met Muze hou je je milieuvoetafdruk zo klein mogelijk.

Knowledge Team

 

 

 

SUSTAINABLE

 • Non Water Based
  Water is een luxe grondstof. Minder dan 1% van het water op aarde is van nature drinkbaar, daarnaast droogt water de huid uit.
 • Verantwoorde inkoop
  Muze kiest enkel voor duurzaam geproduceerde ingrediënten en ethische leveranciers.
 • No-Nasties formules
  Muze biedt schone huidverzorging zonder microplastics, sulfaten, siliconen, parabenen, petroleum, ftalaten en minerale oliën.
 • Sustainable verpakkingen
  Alle verpakkingen zijn van glas of gerecycled PET. De bijsluiters en doosjes van alle producten zijn afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven. 
 • Wreedheidvrij & Veganistisch
  Muze is niet op dieren getest en 100% vegan.
Ga naar onze stories

 

 

 

 

Muze Natural en Vegan Producten

De waardering van www.muze-skincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 467 reviews.