Over ons

Muze is een Nederlands merk opgericht door powervrouwen die weten waar ze het over hebben, Marieke Hop, Miranda Balk en Liesbeth Kleermaker zijn de gezichten achter Muze. Na jarenlang succesvol huidverzorgingsproducten te hebben ontwikkeld voor de mooiste nationale en internationale merken, ontstond  de wens om een professionele huidverzorgingslijn te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is.

Muze is ontwikkeld om gericht huidverjonging te bieden. Natuurlijk kan Muze de tand des tijds niet tegenhouden, maar we kunnen de ouder wordende huid en de wereld wel een stuk mooier maken.

Liesbeth Kleermaker

Liesbeth (36) is initiatiefneemster van Muze en binnen het team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Liesbeth haar passie voor huidverbetering en anti-aging is ontstaan nadat ze in 2014 ernstig is verbrand. Ik heb een aantal weken in het brandwondencentrum in Beverwijk gelegen, waar er diverse huidtransplantaties zijn uitgevoerd. Mijn gezicht is gelukkig volledig hersteld, maar mijn huid blijft gevoelig voor de zon waardoor mijn huid snel uitdroogt en ik erg vatbaar ben voor pigmentvlekken. Mede daarom ben ik al jaren op zoek naar de juiste producten die mijn huid in balans brengen en voorzien van de juiste actieve werkstoffen.

Met Muze staat er een complete, effectieve en resultaatgerichte productlijn die aansluit op mijn skincare behoeften, maar ook op die van vele anderen.

Miranda Balk

Miranda (38) is onze ingrediënten Guru. Ze zit al jaren in het vak en is tevens één van de co-founders van cosmetica producent Cosmetize.

Het verlangen om een productlijn te ontwikkelen met de hoogst haalbare ingrediënten werd groter en groter en in 2018 zijn de eerste stappen gezet met de ontwikkeling van de Muze Skincare lijn. Elke dag is ze op zoek naar de mooiste, meest effectieve en natuurlijke ingrediënten die elkaar binnen een formule ook nog eens versterken.

Samen met het Muze Knowledge Team heeft ze jarenlang aan de Muze formules gewerkt. “Ik durf met trots te zeggen dat we met Muze het meest natuurlijke en effectieve anti-aging skincare merk ter wereld hebben ontwikkeld”.

Marieke Hop

Marieke (39) is één van de co-founders van cosmetica producent Cosmetize en gepassioneerd in haar vak. Marieke heeft zich als doel gesteld om de mooiste duurzame skincare producten tegen een toegankelijke prijs aan te kunnen bieden.

Marieke is binnen Muze o.a. verantwoordelijk voor de inkoop van alle grondstoffen en verpakkingen. Alle grondstoffen die in de Muze formules worden gebruikt komen bijvoorbeeld van leveranciers die compleet gecheckt zijn op sustainability. Verpakkingen zijn in Europa gesourced en gemaakt van gerecycled materiaal afkomstig van huis, tuin- en keukenafval.

Natuurlijk kan Muze de tand des tijds niet tegenhouden, maar we kunnen de ouder wordende huid en de wereld wel een stuk mooier maken.

De waardering van www.muze-skincare.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 756 reviews.