KNOWLEDGE TEAM

Muze is een volledig op maat geformuleerde anti-aging productlijn, ontwikkelt door het beste knowledge team ter wereld. Binnen dit netwerk met o.a. laboranten, dermatologen en duurzaamheidsexperts is de Muze anti-aging revolutie begonnen.

Muze heeft gebruik gemaakt van de meest actieve, innovatieve en schone ingrediënten om de mooie en technische formules te kunnen ontwikkelen. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Muze is gericht huidverjonging te bieden voor alle huidtypes, tonen, texturen en stadia van volwassenheid.

De ervaring van ons uitgebreide knowledge institute en de nauwe samenwerking binnen dit gepassioneerde en ervaren team heeft er onder andere voor gezorgd dat we kunnen formuleren met het unieke Muze Synergy System.

Bekijk onze ingredienten

MUZE KNOWLEDGE TEAM

Gova Ditributions
Gova heeft speciaal voor Muze de meest hoogwaardige, innovatieve en schone ingrediënten geselecteerd. Alle ingrediënten zijn getest volgens de laatste EU wetgeving EC1223/2009 en geleverd met een compleet materiaal safety datasheet en de meest recente toxicologie testen. Gova biedt Muze een breed aanbod aan natuurlijke ingrediënten, vaak Ecocert en Cosmos gecertificeerd.

Cosmetize
Het Nederlandse bedrijf Cosmetize is al jaren de nummer 1 ontwikkelaar van Europa. De formules die Cosmetize in de loop der jaren ontwikkeld heeft hebben al meerdere prestigieuze prijzen en awards wereldwijd in de wacht gesleept. Cosmetize ontwikkeld al decennia de meest prachtige formules voor de beste merken ter wereld en vanaf heden ook voor Muze skincare.

Abich
Dit hoogwaardige en erkende Italiaanse laboratorium is gespecialiseerd in het testen van bio comptabiliteit en stabiliteit van producten en werkt onder de strikte normen van UNI CEI en ISO/IEC 17025: 2018. Daarnaast verzorgt Abich voor Muze alle in-vitro testen en studies, dit zijn speciale laboratorium testen om de effectiviteit en veiligheid van de Muze producten te testen.

CosTec
CosTec is sinds 2008 gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken met betrekking tot productontwikkeling, kwaliteitsborging en productiebegeleiding, erkend door de NVWA. CosTec verzorgt onder andere alle CPNP (Cosmetic Product Notification Portal) notificaties voor Muze in Brussel.

Ramson
Ramson packaging uit Noorwegen is voorloper op het gebied van sustainable packaging. Om onze impact op het milieu en de wereld zo klein mogelijk te houden hebben we ervoor gekozen om Ramson onze prefer packaging partner te benoemen. Noorwegen staat bekend om het recyclen van verpakkingen, ruim 80% van al het Noorse huishoudelijk afval wordt gerecyled. De Muze verpakkingen van Ramson zijn van gerecycled huishoudelijk afval, het speciale airless systeem zorgt ervoor dat we weinig tot geen conserveringsmiddelen in onze formules hoeven te gebruiken.

Questocart
Questocart uit Nederland draagt zorg voor al het karton wat Muze gebruikt, zoals omdoosjes, giftboxen en certificaten. Questocart adviseert Muze om de juiste verpakkingskeuzes te maken, altijd onder FSC principe. De biodiversiteit, ecosystemen en andere ecologische/landschappelijke waarden voor het wereldwijde bosgebied worden in stand gehouden en beschermd door het Forest Stewardship Council, een non-profit organisatie in Duitsland.

De waardering van www.muze-skincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 466 reviews.