Prebiulin Aga & Biome Oleaoactif

PREBIOTICA
Prebiotica is een verzamelnaam voor stoffen die de groei van bepaalde bacteriesoorten in het lichaam bevorderen. Ze dragen bij aan de werking van goede bacteriën. Prebiotica helpen je microbioom (huidflora) in balans te brengen en de huid te versterken. Voor ons is het daarom essentieel om prebiotica gebruiken in ieder product en om die reden is het onderdeel van het Muze Synergy System. Dit revolutionaire systeem bestaat uit 4 essentiële bouwstoffen: antioxidanten, prebiotica, celcommunicerende en huideigen ingrediënten, die elk een unieke werking hebben en elkaar nog meer versterken!

Prebiulin Aga

INCI: Inulin

Prebiulin Aga ondersteunt en onderhoudt de huidbalans. Het hydrateert de huid snel en lang. Huidbescherming is een essentiële stap in de Muze huidverzorgingsroutine. Prebiulin Aga heeft een dubbele strategie, namelijk bescherming en hydratatie.

 • Een goed gehydrateerde huid is een goed beschermde huid. Water is cruciaal voor het bouwen van de barrière en voor het in stand houden van de biochemische afweerreacties.
 • De buitenste grens van de huid is bedekt met een beschermende en hydraterende biofilm, een plek waar onze huidmicrobiota zich nestelen. Alle cosmetische producten bevatten conserveermiddelen, natuurlijk of synthetisch. Conserveermiddelen zijn de zwakke plek in huidverzorgingsproducten en dus ook voor de huid, omdat ze de beschermende huidmicrobiota verminderen. Prebiulin Aga zorgt ervoor dat micro-organismen een beschermende en hydraterende biofilm blijven produceren.

Je vindt Prebiulin Aga terug in onderstaande producten:

 • Cleanse Inventor
 • Master Polisher
 • Skyhigh Angel
 • Spot On
 • Cell Night Rebel
 • Overnight Patron
 • Glow Tightener
 • Eye Spy
 • Eye Catcher

Biome Oleaoactif

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Avena Sativa Kernel Oil, Bacillus Ferment

Revolutionair ingrediënt dat wordt verkregen door het bemachtigen van zeldzame lipiden van een micro-organisme en dit vervolgens aan te bieden aan de huid en haar microbiota. Onder deze lipiden bevind zich C15 vetzuur, tot op heden nog ongebruikt in cosmetica. C15 vetzuur werkt optimaal om de goede bacteriën van de huid te versterken en te beschermen. BIOME Oléoactif® versterkt zowel de integriteit van de epidermale barrière als het behoud van de microbiota van de huid om huidklachten te voorkomen. Deze COSMOS-gecertificeerd natuurlijke schoonheidsverbeteraarcomplex is verkregen door gepatenteerde Oléo-éco-extractie en volledig veilig verklaard met bewezen werkzaamheid in onze Muze producten.

Je vindt Biome Oleaoactif terug in onderstaande producten:

Producten met Prebiotica

De waardering van www.muze-skincare.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 739 reviews.