Vitamine A - Retinol

INCI: Bidens Pilosa Extract, Elaeis Guineensis Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil

Vitamine A, ook wel Retinol genoemd heeft een antioxiderende werking en verzachtende eigenschappen. Het vermindert zichtbaar rimpels en expressielijnen en egaliseert de huidskleur. Retinol is een retinoïde – een vorm van Vitamine A – die de gouden standaard vormt bij een aantal Muze producten als ingrediënt voor het verminderen van de tekenen van voortijdige huidveroudering. Vitamine A heeft de kracht om huidvernieuwing te versnellen, rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekjes te vervagen en te zorgen voor een stevigere, gladdere en meer egale huid. Daarnaast kan Retinol ook helpen bij het verminderen van de uiterlijke tekenen van acne door het voorkomen van verstoppingen in poriën door dode huidcellen. Voor onze producten hebben we meerdere natuurlijke varianten van Retinol gecombineerd.

Revinage®

Revinage® is een zeer innovatief en plantaardig extract dat vergelijkbaar is met de werking van synthetische Retinol die de ouder wordende huid behandelt zonder nadelige effecten. Het heeft een optimale antioxiderende werking en verzachtende eigenschappen. Het vermindert zichtbaar rimpels en expressielijnen en egaliseert de huidkleur zichtbaar. Testresultaten laten zien dat Revinage binnen 4 uur de diepere huidlagen bereikt waardoor diepe rimpels met 28% verminderen, hyperpigmentatie met 67% afneemt en ruwheid van de gezichtshuid met 36% afneemt.

Je vindt Revinage terug in onderstaande producten:

  • Wrinkle Wrestler
  • VitC Guru
  • Spot On
  • Cell Night Rebel
  • Magical Rockstar 

Bakuchiol

INCI: Bakuchiol

Bakuchiol is een natuurlijke Vitamine A vervanger met verzachtende eigenschappen die de huid doet kalmeren en gevoeligheid verminderen. Het is een krachtig antioxidant dat helpt bij het tegengaan van tekenen van huidveroudering door vrije radicalen, zoals fijne lijntjes en verlies van stevigheid. Antioxidanten beschermen de huid daarnaast tegen vervuiling en schadelijke milieu-invloeden.

Je vindt Bakuchiol terug in onderstaande product:

Producten met Vitamine A - Retinol

De waardering van www.muze-skincare.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 739 reviews.