Reviewed by Curvacious

Over Muze

Muze is een anti-aging productlijn, ontwikkeld met een netwerk aan laboranten, dermatologen en duurzaamheidsexperts met één doel voor ogen: actieve, innovatieve én schone huidverzorgingsproducten te leveren die echt doen wat ze beloven. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de producten is gericht huidverjonging te bieden voor alle huidtypes en huidtonen.

Fijn om te weten: de producten van Muze skincare zorgen van A tot Z voor een zo klein mogelijke voetafdruk. Zo zijn de producten vegan, tussen de 97% en 100% natuurlijk, zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled PET en sugar cane, de bijsluiter en het doosje afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en wordt bij bestellingen gebruik gemaakt van CO2-neutrale zendingen.

Over mij

Ik ben Desirée (38), trotse moeder van dochters Shae en Cate, getrouwd met de liefste, ben een ‘beautymeisje’ met een zwak voor Korean beauty, pluis graag ingrediëntenlijstjes uit en leef op snaaisels en cappuccino’s 😉 Liefs!

Mijn favorieten producten

Eye Catcher (€43,00/15ml) is een liftende, camouflerende en verhelderende oogcrème die de gehele oogcontour verstevigd, puffy eyes vermindert en direct een subtiel camouflerend effect heeft. Er zit onder andere hyaluronzuur, squalaan, olus-olie, peptiden en vitamine E in. Ondanks de intense werking is de textuur licht en trekt de crème snel in, waardoor deze ook goed onder je make-up te gebruiken is. Misschien wel juíst: want het maakt de huid gehydrateerd en gladder, waardoor make-up ook nog eens mooier aanbrengt en beter blijft zitten. 

VitC Guru (€42,00/30ml) is een liftend, hydraterend en beschermend serum die de aanmaak van collageen bevordert, de huid gladder maakt, ouderdomsvlekjes en pigmentatie aanpakt en de huid een mooie glow geeft. Het is een licht olie-serum met 8% vitamine C en verder zit er onder andere vitamine E, vitamine F en Revinage in. Dit laatste is een combinatie van plantaardige ingrediënten die qua werking vergelijkbaar zijn met de synthetische retinol dat tot in de diepere huidlagen werkt om rimpels, lijntjes en pigmentvlekjes te verminderen en de huid zachter en gladder te maken.

Cell Night Rebel (€63,00/50ml) is een liftende en verstrakkende nachtcrème die de celvernieuwing bevordert, de productie van elastine en collageen ondersteunt en de veerkracht van de huid verbetert. Er zit onder andere een mix van antioxidanten, peptides, macadamia olie, hyaluronzuur, inuline en wederom het unieke Revinage in. De crème is lekker vol van textuur, zonder een vet huidgevoel of stickyness op het hoofdkussen gedurende de nacht, en zorgt ervoor dat je wakker wordt met een zachte en soepele huid.

Echte effectieve skincare producten, bewezen resultaten en dat met een zo klein mogelijke milieuvoetafdruk. Producten die doen wat ze zeggen, met één hoofdfocus; anti-aging!

Geteste producten

Maaike Dorsteen

Beautydeskundige

Maaike is o.a. bekend van Koffietijd en Furrow, ze vertelt; “Alle ingrediënten die Muze gebruikt hebben een actieve werking. Wist je dat 99% van alle huidverzorgingsproducten voor meer dan de helft uit water bestaat en de consument dus grotendeels betaalt voor simpelweg water? De producten van Muze zijn vegan, niet op water gebaseerd, natuurlijk en bevatten enkel 100% actieve ingrediënten.

Muze is nu een vast onderdeel van mijn skincare routine en ik ben echt heel enthousiast! Zowel over de zichtbare werking op mijn huid als over het (minimale) effect op het milieu en de natuur.

OUR MUZE

Merlin Melles

Merlin Melles (56) is oprichtster van FcN, het meest exclusieve zakelijke netwerk van Nederland, daarnaast is zij o.a. bestuurslid van het Amsterdam Museum Fonds, BNR radio co-host en jurylid van de FOTY Award.

Merlin: “Sinds een half jaar gebruik ik Muze producten en ik kan zeggen dat mijn huid bijzonder mooi is, de lijntjes in mijn gezicht zijn fijner geworden en ik krijg een prachtige glow van de producten. Ik heb een onregelmatige levensstijl en het verschil met Muze is dat ik er ook na lange dagen frisser en meer gehydrateerd uitzie dan voorheen. De Cleanse Inventor, Spot On en de Wrinkle Wrestler zijn mijn favorieten”.

OUR MUZE

Marianne de Wilde

Marianne is 32 jaar en moeder van twee kleine kinderen. Marianne is een succesvol model en we zijn ontzettend vereerd om Marianne onze Muze te mogen noemen.

Marianne: “Ik heb bij de eerste ontwikkelingen van de Muze producten al kennis mogen maken met deze fantastische lijn en ik wil niet meer anders. Mijn huid heeft veel te verduren, elke dag in de make up laat haar sporen achter. De Muze producten doen echt wat voor mijn huid. Ze zijn heerlijk verzachtend, maar ook 100% resultaatgericht. Ik krijg dagelijks van make up artists te horen dat mijn huid er zo jong en mooi egaal uitziet.”

De waardering van www.muze-skincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 467 reviews.