Reviewed by Furrow

Maaike Dorsteen vertelt tijdens het programma ‘KoffieTijd’ over ons mooie merk genaamd Muze.

Muze is een Nederlands huidverzorgingsmerk met de focus op anti-aging en bestaat uitsluitend uit plantaardige ingredienten. Alle producten van Muze zijn non-water based, inplaats van water wordt er voor de producten toverhazelaarwater gebruikt. Alle producten van Muze zijn 100% vegan, vrij van parfum en microplastic, bevatten geen andere milieubelastende ingredienten en zijn uiteraard niet op dieren getest.

Wrinkle Wrestler, die naam is toch fantastisch!

Wie is Maaike Dorsteen

Maaike is de vaste beauty expert van KoffieTijd. Ze is zowel online als op televisie te zien met de beste beautytips. Maaike heeft zelf vroeger ook bij tv gewerkt als redacteur. Tegenwoordig heeft ze zelf haar eigen platform ‘Furrow’ waarop zij vrouwen van tips voorziet op het gebied van beauty en ouder worden.


Geteste producten

De Wrinkle Wrestler Drops zijn retinol druppels met vitamine A en antioxidanten die de huid een enorme boost geven. Het product vermindert lijntjes en rimpels, egaliseert de huidskleur en verstevigt de huid. Het fijne aan het product is dat er in plaats van synthetische retinol, plantaardige retinol zit. Dit voorkomt dat je huid geirriteerd raakt. Maar het heeft alsnog anti-agende werking.

Een nachtcreme is natuurlijk een must als het gaat om hydratatie. De Overnight Patron nachtcreme beschermt de huid s’nachts en gaat het gevecht tegen rimpels aan. Het is een romige creme die de huid helpt te kalmeren, rimpels te verfijnen, de huid zachter en gladder maakt. Daarnaast beschermt het tegen luchtvervuiling, UV’s en huishoudelijke vervuiling.

Fajah Lourens

Founder Killerbody

Als BN’er/influencer, ben ik selectief in mijn samenwerkingen, en werk ik alleen met merken die mijn overtuigingen delen. Normaal gesproken ben ik geen fan van topische producten en geloof in een holistische benadering van huidverzorging via levensstijl en supplementen, maar Muze heeft mijn mening veranderd. Hun geconcentreerde formules zonder toegevoegd water en volledig werkende ingrediënten hebben mijn huid een ongekende glans gegeven.

Ik ben altijd kritisch geweest op producten vanwege de schadelijke chemicaliën en parfums die ze bevatten, wat naar mijn mening juist veroudering en schade veroorzaakt. Maar Muze heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft me laten zien dat effectieve huidverzorging mogelijk is zonder deze schadelijke toevoegingen.

Het resultaat is duidelijk zichtbaar: complimenten over mijn huid zijn overvloedig, en ik merk zelf een aanzienlijke verbetering. Hoewel ik geloof in een combinatie van factoren voor een gezonde uitstraling, inclusief innerlijke balans en eventuele behandelingen, kan ik met zekerheid zeggen dat Muze een significant verschil heeft gemaakt in mijn huidkwaliteit.

Maaike Dorsteen

Beautydeskundige

Maaike is o.a. bekend van Koffietijd en Furrow, ze vertelt; “Alle ingrediënten die Muze gebruikt hebben een actieve werking. Wist je dat 99% van alle huidverzorgingsproducten voor meer dan de helft uit water bestaat en de consument dus grotendeels betaalt voor simpelweg water? De producten van Muze zijn vegan, niet op water gebaseerd, natuurlijk en bevatten enkel 100% actieve ingrediënten.

Muze is nu een vast onderdeel van mijn skincare routine en ik ben echt heel enthousiast! Zowel over de zichtbare werking op mijn huid als over het (minimale) effect op het milieu en de natuur.

OUR MUZE

Merlin Melles

Merlin Melles (56) is oprichtster van FcN, het meest exclusieve zakelijke netwerk van Nederland, daarnaast is zij o.a. bestuurslid van het Amsterdam Museum Fonds, BNR radio co-host en jurylid van de FOTY Award.

Merlin: “Sinds een half jaar gebruik ik Muze producten en ik kan zeggen dat mijn huid bijzonder mooi is, de lijntjes in mijn gezicht zijn fijner geworden en ik krijg een prachtige glow van de producten. Ik heb een onregelmatige levensstijl en het verschil met Muze is dat ik er ook na lange dagen frisser en meer gehydrateerd uitzie dan voorheen. De Cleanse Inventor, Spot On en de Wrinkle Wrestler zijn mijn favorieten”.

De waardering van www.muze-skincare.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 756 reviews.