Reviewed by Furrow

Maaike Dorsteen vertelt tijdens het programma ‘KoffieTijd’ over ons mooie merk genaamd Muze.

Muze is een Nederlands huidverzorgingsmerk met de focus op anti-aging en bestaat uitsluitend uit plantaardige ingredienten. Alle producten van Muze zijn non-water based, inplaats van water wordt er voor de producten toverhazelaarwater gebruikt. Alle producten van Muze zijn 100% vegan, vrij van parfum en microplastic, bevatten geen andere milieubelastende ingredienten en zijn uiteraard niet op dieren getest.

Wrinkle Wrestler, die naam is toch fantastisch!

Wie is Maaike Dorsteen

Maaike is de vaste beauty expert van KoffieTijd. Ze is zowel online als op televisie te zien met de beste beautytips. Maaike heeft zelf vroeger ook bij tv gewerkt als redacteur. Tegenwoordig heeft ze zelf haar eigen platform ‘Furrow’ waarop zij vrouwen van tips voorziet op het gebied van beauty en ouder worden.


Geteste producten

De Wrinkle Wrestler Drops zijn retinol druppels met vitamine A en antioxidanten die de huid een enorme boost geven. Het product vermindert lijntjes en rimpels, egaliseert de huidskleur en verstevigt de huid. Het fijne aan het product is dat er in plaats van synthetische retinol, plantaardige retinol zit. Dit voorkomt dat je huid geirriteerd raakt. Maar het heeft alsnog anti-agende werking.

Een nachtcreme is natuurlijk een must als het gaat om hydratatie. De Overnight Patron nachtcreme beschermt de huid s’nachts en gaat het gevecht tegen rimpels aan. Het is een romige creme die de huid helpt te kalmeren, rimpels te verfijnen, de huid zachter en gladder maakt. Daarnaast beschermt het tegen luchtvervuiling, UV’s en huishoudelijke vervuiling.

Maaike Dorsteen

Beautydeskundige

Maaike is o.a. bekend van Koffietijd en Furrow, ze vertelt; “Alle ingrediënten die Muze gebruikt hebben een actieve werking. Wist je dat 99% van alle huidverzorgingsproducten voor meer dan de helft uit water bestaat en de consument dus grotendeels betaalt voor simpelweg water? De producten van Muze zijn vegan, niet op water gebaseerd, natuurlijk en bevatten enkel 100% actieve ingrediënten.

Muze is nu een vast onderdeel van mijn skincare routine en ik ben echt heel enthousiast! Zowel over de zichtbare werking op mijn huid als over het (minimale) effect op het milieu en de natuur.

OUR MUZE

Merlin Melles

Merlin Melles (56) is oprichtster van FcN, het meest exclusieve zakelijke netwerk van Nederland, daarnaast is zij o.a. bestuurslid van het Amsterdam Museum Fonds, BNR radio co-host en jurylid van de FOTY Award.

Merlin: “Sinds een half jaar gebruik ik Muze producten en ik kan zeggen dat mijn huid bijzonder mooi is, de lijntjes in mijn gezicht zijn fijner geworden en ik krijg een prachtige glow van de producten. Ik heb een onregelmatige levensstijl en het verschil met Muze is dat ik er ook na lange dagen frisser en meer gehydrateerd uitzie dan voorheen. De Cleanse Inventor, Spot On en de Wrinkle Wrestler zijn mijn favorieten”.

OUR MUZE

Marianne de Wilde

Marianne is 32 jaar en moeder van twee kleine kinderen. Marianne is een succesvol model en we zijn ontzettend vereerd om Marianne onze Muze te mogen noemen.

Marianne: “Ik heb bij de eerste ontwikkelingen van de Muze producten al kennis mogen maken met deze fantastische lijn en ik wil niet meer anders. Mijn huid heeft veel te verduren, elke dag in de make up laat haar sporen achter. De Muze producten doen echt wat voor mijn huid. Ze zijn heerlijk verzachtend, maar ook 100% resultaatgericht. Ik krijg dagelijks van make up artists te horen dat mijn huid er zo jong en mooi egaal uitziet.”

De waardering van www.muze-skincare.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 656 reviews.