Reviewed by Koffietijd

Anti-aging huidverzorging: hier moet je op letten 

We worden allemaal een dagje ouder en we laten het liefst alle rimpels, pigmentvlekken, donkere kringen en roodheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het smeren van anti-aging crèmes is daarin een must.  

Koffietijds beautyexpert Maaike Dorsteen vertelt alles over anti-aging en waar jij op moet moet letten. Onlangs heeft ze de producten van Muze Skincare getest en deelt ze graag haar favoriete producten.

Waar moet je op letten? 

Er zijn talloze soorten anti-aging crèmes waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weet beautyexpert Maaike Dorsteen waar jij op moet letten als je op zoek bent naar nieuwe huidverzorgingsproducten.  

Het fijne aan de Wrinkle Wrestler is dat er in plaats van syntetische retinol, plantaardige retinol zit. Dit voorkomt dat je huid geïrriteerd raakt. Maar, het heeft alsnog de anti-agende werking.
Koffietijds Beautyexpert Maaike Dorsteen

Maaike’s favourites

Maaike Dorsteen

Beautydeskundige

Maaike is o.a. bekend van Koffietijd en Furrow, ze vertelt; “Alle ingrediënten die Muze gebruikt hebben een actieve werking. Wist je dat 99% van alle huidverzorgingsproducten voor meer dan de helft uit water bestaat en de consument dus grotendeels betaalt voor simpelweg water? De producten van Muze zijn vegan, niet op water gebaseerd, natuurlijk en bevatten enkel 100% actieve ingrediënten.

Muze is nu een vast onderdeel van mijn skincare routine en ik ben echt heel enthousiast! Zowel over de zichtbare werking op mijn huid als over het (minimale) effect op het milieu en de natuur.

OUR MUZE

Merlin Melles

Merlin Melles (56) is oprichtster van FcN, het meest exclusieve zakelijke netwerk van Nederland, daarnaast is zij o.a. bestuurslid van het Amsterdam Museum Fonds, BNR radio co-host en jurylid van de FOTY Award.

Merlin: “Sinds een half jaar gebruik ik Muze producten en ik kan zeggen dat mijn huid bijzonder mooi is, de lijntjes in mijn gezicht zijn fijner geworden en ik krijg een prachtige glow van de producten. Ik heb een onregelmatige levensstijl en het verschil met Muze is dat ik er ook na lange dagen frisser en meer gehydrateerd uitzie dan voorheen. De Cleanse Inventor, Spot On en de Wrinkle Wrestler zijn mijn favorieten”.

OUR MUZE

Marianne de Wilde

Marianne is 32 jaar en moeder van twee kleine kinderen. Marianne is een succesvol model en we zijn ontzettend vereerd om Marianne onze Muze te mogen noemen.

Marianne: “Ik heb bij de eerste ontwikkelingen van de Muze producten al kennis mogen maken met deze fantastische lijn en ik wil niet meer anders. Mijn huid heeft veel te verduren, elke dag in de make up laat haar sporen achter. De Muze producten doen echt wat voor mijn huid. Ze zijn heerlijk verzachtend, maar ook 100% resultaatgericht. Ik krijg dagelijks van make up artists te horen dat mijn huid er zo jong en mooi egaal uitziet.”

De waardering van www.muze-skincare.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 575 reviews.