Reviewed by Top-X

Muze Skincare: Onze review van dit Nederlandse Skincare merk

De opties in skincare zijn eindeloos en dat is niet voor niets. Je huid is je visitekaartje en een representatie van je gezondheid. Die wil je goed verzorgen en om tot de beste producten te komen wil je dus cherry picken uit het aanbod.

Muze Skincare is een van de aanbieders die ervoor zorgt dat je stralend voor de dag komt. In dit artikel neemt Top-Xe je mee in waar Muze Skincare voor staat, wat de voor- en nadelen zijn, hoe diep je in de buidel moet tasten en geeft Top-X een conclusie van de bevindingen. Zo weet je zeker dat jij de juiste keus maakt als het aankomt op huidverzorging.

Muze is “the new kid on the block”. En als we kijken naar de Muze Skincare ervaringen dan zijn ze tot nu toe zeer succesvol.

Geteste producten Top-X

Maaike Dorsteen

Beautydeskundige

Maaike is o.a. bekend van Koffietijd en Furrow, ze vertelt; “Alle ingrediënten die Muze gebruikt hebben een actieve werking. Wist je dat 99% van alle huidverzorgingsproducten voor meer dan de helft uit water bestaat en de consument dus grotendeels betaalt voor simpelweg water? De producten van Muze zijn vegan, niet op water gebaseerd, natuurlijk en bevatten enkel 100% actieve ingrediënten.

Muze is nu een vast onderdeel van mijn skincare routine en ik ben echt heel enthousiast! Zowel over de zichtbare werking op mijn huid als over het (minimale) effect op het milieu en de natuur.

OUR MUZE

Merlin Melles

Merlin Melles (56) is oprichtster van FcN, het meest exclusieve zakelijke netwerk van Nederland, daarnaast is zij o.a. bestuurslid van het Amsterdam Museum Fonds, BNR radio co-host en jurylid van de FOTY Award.

Merlin: “Sinds een half jaar gebruik ik Muze producten en ik kan zeggen dat mijn huid bijzonder mooi is, de lijntjes in mijn gezicht zijn fijner geworden en ik krijg een prachtige glow van de producten. Ik heb een onregelmatige levensstijl en het verschil met Muze is dat ik er ook na lange dagen frisser en meer gehydrateerd uitzie dan voorheen. De Cleanse Inventor, Spot On en de Wrinkle Wrestler zijn mijn favorieten”.

OUR MUZE

Marianne de Wilde

Marianne is 32 jaar en moeder van twee kleine kinderen. Marianne is een succesvol model en we zijn ontzettend vereerd om Marianne onze Muze te mogen noemen.

Marianne: “Ik heb bij de eerste ontwikkelingen van de Muze producten al kennis mogen maken met deze fantastische lijn en ik wil niet meer anders. Mijn huid heeft veel te verduren, elke dag in de make up laat haar sporen achter. De Muze producten doen echt wat voor mijn huid. Ze zijn heerlijk verzachtend, maar ook 100% resultaatgericht. Ik krijg dagelijks van make up artists te horen dat mijn huid er zo jong en mooi egaal uitziet.”

De waardering van www.muze-skincare.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 467 reviews.