Reviewed by ZijTikt

Muze skincare is een nieuw skincare merk van eigen bodem dat op het punt staat om Nederland te veroveren. In deze Muze skincare review vertel ik je ALLES wat je over dit no nonsens merk moet weten en laat ik je alle producten zien.

Mijn ervaring met Muze Skincare

Muze is dus een Nederlands merk en opgericht door drie vrouwen die jarenlang huidverzorgingsproducten hebben ontwikkeld voor nationale en internationale merken. De wens ontstond om een professionele huidverzorgingslijn te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is. Met mooie ingrediënten.

Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat mijn beautyhartje hier sneller van gaat kloppen. Ik vind het dan ook heel tof dat ik van het merk vrijwel alle producten uit haar collectie mocht ontvangen. Ik had dan ook even nodig om alles uitgebreid uit te proberen (en hier ook familie bij om hulp te vragen!) zodat ik jou er in deze Muze skincare review alles over kan vertellen.


Zijn de producten van Muze skincare fijn?
Zeker! De producten doen wat ze beloven, bevatten mooie ingrediënten en zijn erg mild.

Over Natascha

Hoi, ik ben zij die tikt! Mijn naam is Natascha, 36 jaar en geboren en getogen in Deventer. Moeder van Tess en Lucas en al ruim tien jaar werkzaam in de wereld van (Online) marketing en communicatie. Met een passie voor huidverzorging (niet voor niets noem ik mijzelf een skincarejunkie!) begon ik in 2013 BeautyOpinie.nl. Vanuit de liefde voor deze twee vakgebieden ontstond een Nederlandse beautyblog met maandelijks tienduizenden bezoekers.
Die blog werd onderdeel van Tikt Communicatie; het bedrijf waar ik met veel liefde aan werk. Door de jaren heen groeide de website en daarmee mijn onderneming, maar ook ikzelf. Er is immers zoveel meer dat het leven mooier maakt!

Geteste producten Zijtikt

Fajah Lourens

Founder Killerbody

Als BN’er/influencer, ben ik selectief in mijn samenwerkingen, en werk ik alleen met merken die mijn overtuigingen delen. Normaal gesproken ben ik geen fan van topische producten en geloof in een holistische benadering van huidverzorging via levensstijl en supplementen, maar Muze heeft mijn mening veranderd. Hun geconcentreerde formules zonder toegevoegd water en volledig werkende ingrediënten hebben mijn huid een ongekende glans gegeven.

Ik ben altijd kritisch geweest op producten vanwege de schadelijke chemicaliën en parfums die ze bevatten, wat naar mijn mening juist veroudering en schade veroorzaakt. Maar Muze heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft me laten zien dat effectieve huidverzorging mogelijk is zonder deze schadelijke toevoegingen.

Het resultaat is duidelijk zichtbaar: complimenten over mijn huid zijn overvloedig, en ik merk zelf een aanzienlijke verbetering. Hoewel ik geloof in een combinatie van factoren voor een gezonde uitstraling, inclusief innerlijke balans en eventuele behandelingen, kan ik met zekerheid zeggen dat Muze een significant verschil heeft gemaakt in mijn huidkwaliteit.

Maaike Dorsteen

Beautydeskundige

Maaike is o.a. bekend van Koffietijd en Furrow, ze vertelt; “Alle ingrediënten die Muze gebruikt hebben een actieve werking. Wist je dat 99% van alle huidverzorgingsproducten voor meer dan de helft uit water bestaat en de consument dus grotendeels betaalt voor simpelweg water? De producten van Muze zijn vegan, niet op water gebaseerd, natuurlijk en bevatten enkel 100% actieve ingrediënten.

Muze is nu een vast onderdeel van mijn skincare routine en ik ben echt heel enthousiast! Zowel over de zichtbare werking op mijn huid als over het (minimale) effect op het milieu en de natuur.

OUR MUZE

Merlin Melles

Merlin Melles (56) is oprichtster van FcN, het meest exclusieve zakelijke netwerk van Nederland, daarnaast is zij o.a. bestuurslid van het Amsterdam Museum Fonds, BNR radio co-host en jurylid van de FOTY Award.

Merlin: “Sinds een half jaar gebruik ik Muze producten en ik kan zeggen dat mijn huid bijzonder mooi is, de lijntjes in mijn gezicht zijn fijner geworden en ik krijg een prachtige glow van de producten. Ik heb een onregelmatige levensstijl en het verschil met Muze is dat ik er ook na lange dagen frisser en meer gehydrateerd uitzie dan voorheen. De Cleanse Inventor, Spot On en de Wrinkle Wrestler zijn mijn favorieten”.

De waardering van www.muze-skincare.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 756 reviews.